Is Everybody In? Is Everybody In? The Ceremony Is About To Begin!!!

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Η ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ...!!!

Ζούμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ξανά τη μέρα μετά τις εκλογές...Deja vu ή κάτι νέο? Ιδού το ερώτημα! Και το συγκοινωνούν ερώτημα...Και τώρα τι?

Μένει να δούμε! Προσωπικά σκεφτόμουν πως να προσεγγίσω το υπάρχον εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά νιώθω κάπως μουδιασμένη. Ακόμα οι σκέψεις στο μυαλό μου δε βγάζουν κάποιο νόημα που να μπορεί να αποτυπωθεί γραπτώς. Το μόνο που μπορώ να πω κοιτάζοντας τα νούμερα για τους δύο πρώτους είναι ότι οι Έλληνες θέλουν Ευρώπη αλλά συγχρόνως ισχυρή(?) (πολύ το εύχομαι) αντιπολίτευση.

Μακάρι όλα να πάνε καλά και να είναι για καλό!

5 σχόλια:

  1. Περιέγραψες πολύ σωστα ΑΥΤΟ που αισθάνομαι και σκέφτομαι!!!!(Επιπλέον να προσθέσω οτι νοιώθω μια αγωνία για το τι μας περιμένει....)
    καλό απόγευμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα τι; Ας περιμένουμε να δούμε κατ' αρχήν, τι είδους κυβέρνηση θα σχηματιστεί. Μπορεί οι Έλληνες να ψήφισαν Ευρώπη, αλλά συγχρόνως είπαν ότι θέλουν να είναι ισότιμα μέλη της, με ίση μεταχείρηση με τους υπόλοιπους και όχι να υπόκεινται σε συνεχή φορολογική αφαίμαξη, αλλά να μην βλέπουν φως στο τούνελ, στην εργασία, στην Υγεία,στην Παιδεία, στην ανάπτυξη κ.λ.π. Αλλά έχω την αίσθηση, ότι τα ίδια και τα ίδια λέμε, εδώ και καιρό.
    Καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ευχή σου είναι ευχή και όλων των Ελλήνων πιστεύω!
    Μακάρι όλα να πάνε καλά και να είναι για καλό!!
    Οι Ελληνες έδειξαν ότι θέλουν Ευρώπη και η απόφασή τους είναι φυσικά σεβαστή και κατά την γνώμη μου σωστή.
    Αυτό που εύχομαι, είναι όποια κυβέρνηση σχηματισθεί, να καταφέρει να ανακουφίσει τον Ελληνα που έχει τραυματισθεί βαριά τόσα χρόνια.
    Καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς αποδείχθηκε [ως ο Ελληνας απο τον όρο έχει κρατήσει μόνο τον τίτλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή