Is Everybody In? Is Everybody In? The Ceremony Is About To Begin!!!

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΒΟΥΤΙΑ!!!

Σήμερα έκανα την πρώτη βουτιά του καλοκαιριού. Και ειλικρινά χαίρομαι σα μικρό παιδάκι. Δεν έβγαινα από τη θάλασσα. Ξεκινήσαμε πρωί, εφοδιαστήκαμε καφέδες και κινήσαμε για την παραλία Ψάθα, δίπλα στο Πόρτο Γερμενό. Υπέροχη θάλασσα, υπέροχο και καταπράσινο (ευτυχώς ακόμη) τοπίο. Η παρέα δεν ήταν ούτε μικρή, ούτε και μεγάλη αλλά αρκετή για να περάσουμε τέλεια. Κολυμπήσαμε, παίξαμε, συζητήσαμε, γελάσαμε και νοικιάσαμε και ποδήλατο με τσουλήθρα. Κάποιοι δηλαδή τράβηξαν γερό πετάλι. Οι τούμπες και λοιπά ευτράπελα εννοείται δεν περιγράφονται. Τώρα γύρισα και βλέπω ότι πήρα και το πρώτο χρώμα, οπότε τέλεια!




Καλή βδομάδα να έχουμε!

4 σχόλια:

  1. Σοφάκι τώρα διαβάζω ότι επέστρεψες (έλειπα το ΣΚ, έκανα κι εγώ τα πρώτα 2 μπανάκια)!
    Να ευχαριστηθείς το καλοκαίρι σου με πολλές βουτίτσες και καλή παρεούλα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοφία, όταν έρχεται το καλοκαίρι και ξεκινάμε τα μπάνια, χαίρομαι τη θάλασσα, όπως όταν ήμουν παιδί. Τότε έβγαινα τελευταία από το νερό, όταν όλοι οι άλλοι ήταν ήδη ντυμένοι για να φύγουμε. Με καλή παρέα, περνάμε ακόμα πιο καλά. Σου εύχομαι πολλά πολλά μπάνια, αυτό το καλοκαίρι.
    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοφία μου καλό καλοκαίρι και καλά μπάνια.Κι εγω ξεκίνησα τα μπάνια μου και είναι φοβερή η θάλασσα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σου Σόφη !!!! Καλωσήρθες βρέ και Καλό Καλοκαίρι να έχουμε !!! Τί υπέροχα νέα !!! Τί ωραία που πήγες για μπανάκι...και στην Ψάθα είναι πολύ ωραία !!!! Φιλάκια και καλό μεσημέράκι...να είσαι καλά !!! :ο)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή