Is Everybody In? Is Everybody In? The Ceremony Is About To Begin!!!

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

LAS VEGAS MAGIC FESTIVAL

Για πρώτη φορά στην Αθήνα,
η dream-team των Μάγων απευθείας από τη Μέκκα της διασκέδασης.



5 - 17 Ιανουαρίου 2010
Θέατρο Badminton

Παραγωγή:ADaM Productions

Διάρκεια: 2 ώρες , συμπεριλαμβάνεται διάλειμμα 20'


Ημέρες & ώρες
Τρίτη 5/1 21:00
Τετάρτη 6/1 17:00, 21:00
Πέμπτη 7/1 off
Παρασκευή 8/1 21:00
Σάββατο 9/1 17:00, 21:00
Κυριακή 10/1 17:00, 21:00
Δευτέρα 11/1 21:00
Τρίτη 12/1 off
Τετάρτη 13/1 21:00
Πέμπτη 14/1 21:00
Παρασκευή 15/1 21:00
Σάββατο 16/1 17:00, 21:00
Κυριακή 17/1 17:00, 21:00






Τιμές εισιτηρίων:
Α ζώνη: 42€
Β ζώνη: 34€
Γ ζώνη: 26€
Δ ζώνη: 18€
Ε ζώνη: 14€


Εισιτήρια διαθέσιμα και στα
φυσικά σημεία πώλησης.





Let the show begin!



Ταξιδέψτε μακριά από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα, μπαίνοντας στο μαγικό κόσμο του Las Vegas Magic Festival. Κατευθείαν από τα πιο «καυτά» σημεία του Las Vegas, Tropicana, Ceasar’s Palace και Mandalay Bay, η αφρόκρεμα των ταχυδακτυλουργών έρχεται στο Θέατρο Badminton, μαγεύοντας το αθηναϊκό κοινό με πρωτότυπα μαγικά κόλπα και πολύ χιούμορ. Κάθε ένας από τους μάγους του Φεστιβάλ φέρνει το δικό του διακριτό στυλ και τη ξεχωριστή λάμψη της τέχνης των ψευδαισθήσεων, μαζί με μοναδικά ταχυδακτυλουργικά νούμερα και μια φρέσκια προσέγγιση των σόου μαγείας. Συγκλονιστικά νούμερα που κόβουν την ανάσα, αστεία που θα σας κάνουν να κρατάτε την κοιλιά σας από τα γέλια, αυθεντικά σκηνικά και εντυπωσιακές χορογραφίες.
Αυτή είναι η μαγική φόρμουλα του 1ου Las Vegas Magic Festival στην Αθήνα!



Οι μάγοι


Ο Peter Gossamer είναι από εκείνους τους ταχυδακτουλουργούς που έχουν αλλάξει τον κόσμο της μαγείας, έτσι όπως τον ξέραμε ως σήμερα. Οι πρωτότυπες ιδέες και οι καινοτομίες του σόου του, τού έχουν χαρίσει παγκόσμια φήμη ως ένα από τα πιο πρωτοποριακά ταλέντα της σύγχρονης μαγείας. Εμφανίζεται στη σκηνή μέσα σε μια φλεγόμενη κάψουλα, χωρίζει το κεφάλι από το υπόλοιπο σώμα και σηκώνει τον κόσμο στον αέρα. Μαζί του εµφανίζεται η εντυπωσιακή Carol Maccri σε ρόλο παρτενέρ και χορεύτριας.

Jeff Hobson
Κωμική μαγεία ή μαγική κωμωδία; Όλα πρέπει να τα περιμένει κανείς από τον «Χαμαιλέοντα της Διασκέδασης» και παρουσιαστή του Las Vegas Magic Festival


Ο Αrdan James καταφέρνει πάντα να κλέβει την παράσταση και να υπνωτίζει το κοινό σε όλο τον κόσμο συνδυάζοντας τα μαγικά με τη σωματική κωμωδία. Γνωστός για το ασύγκριτο και πολύπλευρο ταλέντο του, ο Ardan θα χορέψει break dance, θα κινηθεί σα ροµπότ, ενώ ταυτόχρονα θα εκτελεί αυθεντικά μαγικά κόλπα. Σήμα κατατεθέν του είναι οι αστείες φιγούρες, οι χειρονομίες και οι αμίμητες εκφράσεις του προσώπου του, που κάνουν τους θεατές να πέφτουν από τις θέσεις τους!

Ο Charlie Frye, με το σπάνιο ταλέντο του ως ζογκλέρ και κωμικός, έχει γίνει από τους πιο περιζήτητους και διάσημους μάγους του Λας Βέγκας. Φέρνοντας σε κάτι από Dick Van Dyke και Stan Laurel, ο Frye καταφέρνει να κάνει το κοινό του να πεθαίνει από τα γέλια μόνο με μια ματιά ή ένα αθώο χαμόγελο. Το κερασάκι στην τούρτα είναι η στενή του παρτενέρ που παρουσιάζεται με το όνομα «& the Company».

Η Jade έχει φέρει αναταράξεις στον κόσμο της μαγείας, καθώς είναι η μόνη γυναίκα μάγος που έχει κερδίσει το Χρυσό Μετάλλιο από τη ?ιεθνή Αδελφότητα Μάγων. Η κινέζικη καταγωγή της χαρίζει στα μαγικά της μια σπάνια εξωτική γοητεία και έναν ακαταμάχητο μυστικιστικό χαρακτήρα. Αρκεί το ανοιγόκλειμα ενός ματιού για να μεταμορφώσει και να σηκώσει αντικείμενα στον αέρα χρησιμοποιώντας παραδοσιακά κινέζικα μπολάκια, βεντάλιες και μαντήλια.

Ο Kevin James είναι γνωστός ως ένας από τους πιο αυθεντικούς «θεατρικούς» μάγους, εξαιτίας των μοναδικών του μαγικών και του κωμικού του ταλέντου. Το στυλ του, που μόνο συμβατικό δεν μπορεί να θεωρηθεί, τον στέλνει στην κορυφή των σόου μαγείας στα μεγαλύτερα θέατρα παγκοσμίως. Το ανατριχιαστικό του νούμερο «η εγχείρηση», όπου ως ατζαµής γιατρός κόβει τους «ασθενείς» του στη µέση και µέσα σε δευτερόλεπτα τους ξαναενώνει, του έχει χαρίσει επαίνους και κάνει τους άλλους μάγους να κιτρινίζουν από ζήλεια!


Αυτό είναι το link για το βιντεάκι : http://www.dailymotion.com/video/xamwhq_las-vegas-magic-festival_creation

1 σχόλιο: