Is Everybody In? Is Everybody In? The Ceremony Is About To Begin!!!

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ!!!

Πριν από λίγες μέρες και με σχετικά καλό καιρό, έκανα μια από τις συνηθισμένες μου βόλτες σε ένα πολύ όμορφο πάρκο που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι μου. Μόλις δύο λεπτά με τα πόδια και βρίσκεσαι μπροστά σε ένα καταπράσινο πάρκο, γεμάτο λουλούδια, αθλητικές εγκαταστάσεις και άπλετο χώρο για περπάτημα, τρέξιμο και γενικά χαλάρωση. Το πάρκο ονομάζεται Paddington Recreation Ground και ειλικρινά έχει γίνει το μόνιμο καταφύγιό μου.  Ατελείωτες βόλτες με τα πόδια! Η μουσική μου, η φωτογραφική μηχανή και ένα βιβλίο είναι πάντα στην τσάντα μου πριν από κάθε εξόρμηση. 

Να λοιπόν το πάρκο μου...



 

 

 
 

 

 

 


 
 
 

Υ. Γ.: Χθες μιλούσα με τον πατέρα μου και κάπου στη συζήτηση από κάπου που δε θυμάμαι ξεφύτρωσε και μια κουβέντα για το Rory Gallagher...Και τώρα που το καλοσκέφτομαι καμία βόλτα στο πάρκο δεν έχει γίνει χωρίς έστω ένα τραγούδι του Rory!


6 σχόλια:

  1. ωραία πέρασα και σήμερα!!!
    THANX!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο μέρος!Δεν αδικώ τις βόλτες!χα!Και φυσικά με συνδυασμό τη μουσική!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι όμορφο πάρκο, ανθισμένα λουλούδια, δένδρα, άφθονο πράσινο, ανοίγει το μάτι και η ψυχή. Είσαι πολύ τυχερή που είναι τόσο κοντά στο σπίτι σου. Έχεις τη δυνατότητα να είσαι συχνά μέσα στη φύση και να ξεκουράζεσαι!! Με το δίκιο σου, να θέλεις να είσαι κάθε τόσο εκεί.
    Ευτυχώς εμείς εδώ στον Πειραιά, έχουμε την Πειραϊκή για τις βόλτες μας.
    Καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ομορφη η βολτα σου και η ξεναγηση που μας εκανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ωραίες φωτο.... έχει και τα καλά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι όμορφες εικόνες!!!Οι φωτογραφίες υπέροχες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή