Is Everybody In? Is Everybody In? The Ceremony Is About To Begin!!!

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ!!!



Καλησπέρα σε  όλους...αν έχει μείνει πλέον κανείς που να θυμάται την Pansofix. Έλειψα πολύ καιρό από το χώρο αυτό και αλήθεια μου έλειψε πολύ. Πρώτον γιατί όλο αυτό τον καιρό περιστρέφονταν υποψήφιες αναρτήσεις και δεύτερον γιατί αν και απούσα από τα γραπτά, όλο αυτό το διάστημα διάβαζα ότι γράφετε όλοι οι blogοφίλοι. Πέρασαν λίγο παραπάνω από 3 μήνες και ότι έχω ζήσει στο Λονδίνο μέχρι τώρα που ήρθα Ελλάδα για Χριστουγεννοδιακοπές δεν περιγράφεται. Θα προσπαθήσω να σας δώσω να καταλάβετε με την εξής φράση. Ό,τι έζησα, ως εμπειρίες, σε 3 μήνες ήταν ποσοτικά και ποιοτικά περίπου ό,τι είχα ζήσει τα προηγούμενα 25 χρόνια της ζωής μου. 

Ειλικρινά η ζωή στο εξωτερικό είναι πραγματικά αλλού. Που? Ακόμα το ψάχνω. Έχω ταξιδέψει και σε άλλες χώρες, για διακοπές βέβαια αλλά από την αρχή το Λονδίνο μου "δήλωσε" ότι εγώ και αυτό θα αποκτήσουμε περίεργη σχέση. Ειλικρινά είναι πολύ διαφορετικό σα νοοτροπία από άλλες χώρες και σίγουρα από την Ελλάδα. Αλλά και εγώ είμαι διαφορετική ζώντας σε αυτό. Ναι τρέχω, ναι δεν φτάνω, ναι είναι μοναξιά πολύ, ναι δεν αντέχεται ώρες ώρες, ναι κολλάει το ρολόι τα Σαββατοκύριακα και δεν ξεκολλάει, ναι, ναι ,ναι χίλια ναι. Όχι και πολύ χριστουγεννιάτικα όλα αυτά αλλά τώρα από τη ζέστη του σπιτιού μου στην Ελλάδα όσα έχω να πω παίρνουν νόημα. Τελοσπάντων δε σας πρήζω άλλο χριστουγεννιάτικα. Απλά εύχομαι Χρόνια Πολλά, Ευτυχισμένα, Τυχερά και με Νόημα (όπου και αν το βρίσκει ο καθένας μας).

Υ. Γ. 1: Ειλικρινά τι χαζομάρα που δεν έγραφα όλο αυτό τον καιρό. Κάνω format για τον ιό της χαζομάρας που με έπιασε, και reboot γιατί επανέρχομαι.

Υ. Γ. 2: Και ένα καλό από την Αγγλία. Γύρισα 11 κιλά αδυνατότερη οπότε τώρα επιδρομή σε όλες τις λιχουδιές της Ελλάδας που πολύ μου έλειψαν.

Μerry Christmas

14 σχόλια:

  1. Καλές γιορτές κουκλίτσα μου! Να περάσεις καλά με οικογένεια και φίλους και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για να αντιμετωπίσεις την συνέχεια!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως δε σε θυμόμαστε βρε Pansofix!
    Καλές γιορτές, καλά να περάσεις και βουρ στην κουζίνα της μαμάς! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Sophie, Χρόνια Πολλά & Καλές γιορτές! Να περάσεις πολύ πολύ όμορφα τις μέρες αυτές στην πατρίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλές γιορτές Pansofix, να περάσεις πολύ όμορφα στη ζεστασιά του σπιτιού σου και να θυμάσαι ότι ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς!!! Τρώγε, τρώγε, τρώγε τα χριστουγεννιάτικα γλυκά και φαγητά, να το ευχαριστηθείς!!!! Να είσαι πάντα καλά και να χρησιμοποιείς τις εμπειρίες για την εξέλιξή σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!

    Να περάσεις όσο καλά γίνεται με την οικογενειακή θαλπωρή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλώς όρισες Πάνσοφη! Να απολαύσεις τις διακοπές σου. Εμείς πάντως δεν σε ξεχνάμε :-)
    Χρόνια Πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φυσικά δεν σε ξεχάσαμε, αλλά από δω και πέρα δεν θα μας εγκαταλείψεις, να μας λες τα όμορφα πράγματα που θα συμβαίνουν στο Λονδίνο.
    Χρόνια πολλά, καλή πρωτοχρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και βέβαια σε θυμόμαστε κοριτσάκι! Και περιμένουμε και λεπτομέρειες για το πως την παλεύεις! Καλά να περάσεις, χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχεις! Γέμισε μπαταρίες και να μην σε ξαναχάσουμε, ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλώς ήρθες !!!! όπως πολύ καλά κατάλαβες δεν χρειάζεται να μας ξαναφύγεις!!! αυτο το 11 κιλά είναι πολυυυυ καλό !!! χιιχιχιχι!!!

    Εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία και αγάπη!!!


    φιλια πολλά πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλές γιορτές εύχομαι!!! Να περάσεις όμορφα! Φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη και ευτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στο Νεο Χρονο που ερχεται μια ευχη θα κανω: υγεια, αγαπη και χαρα πλουσια να σου τα φερει. Χρονια πολλα και καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλή Χρονιά!
    Εύχομαι το 2012 να σου φέρει μόνο χαρά, χαμόγελα και ευτυχία και να πραγματοποιήσει όλες τις επιθυμίες σου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή