Is Everybody In? Is Everybody In? The Ceremony Is About To Begin!!!

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΑΝ...

Σήμερα κανονικά θα έπρεπε να ήταν ένα Σαββατιάτικο πρωινό αφιερωμένο στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς. Δυστυχώς όμως εγώ έκανα σχέδια αλλά κάποιος γελούσε...τουτέστιν δεν πήγα γιατί πέρασα όλο το πρωινό κάνοντας δουλειές. Πίκρα κοινώς, διότι από την αρχή της βδομάδας το ονειρευόμουν να πάω να χαθώ μέσα στα λουλούδια αλλά δεν τα κατάφερα και δυστυχώς αύριο ολοκληρώνεται η Έκθεση (οπότε μακάρι να καταφέρω να πάω αύριο). Όπως και να έχει όμως δεν πτοήθηκα, πήγα σε ένα μικρό φυτώριο κοντά στη γειτονιά μου και αγόρασα 1-2 λουλουδάκια για να ασχοληθώ και ιδού και το αποτέλεσμα.






Και επειδή με έπιασε και μια υπογλυκαιμία είπα να αγοράσω κανένα γλυκάκι γιατί λόγω κηπουρικών εργασιών δεν προφταίνω να φτιάξω. Οπότε κατέφυγα στα τιμημένα παστάκια που εδώ και ώρα λιμπίζομαι.



Υ. Γ.: Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ένας καλλιτέχνης με όλα τα γράμματα κεφαλαία και με μια φωνή ασύλληπτη και μαγική. FRANK SINATRA!!!



16 σχόλια:

  1. "Μη κάνεις ποτέ σήμερα, ότι μπορείς να κάνεις αύριο"....λέει κάποιος σοφός.
    Και αύριο μέρα είναι!
    Αν είμασταν κοντά θα σου έδινα φυτά ντομάτας Βελβενδού και καυτερής πιπεριάς Ερέτριας, που φύτρωσαν, περιμένουν αραίωμα και δεν ξέρω τι να τα κάνω.
    Καλό Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Foveres oi glastroules! Etsi ta agorases h ta exeis metafytepsei? Prospathw k egw me to mpalkoni mou teleytaia alla den exw k poly empneysh me tis glastres!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΔΥΣΠΙΤΟΣ!!!
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΝΕΙΡΟ!!!
    ΣΕ ΦΙΛΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ στην κηπουρική δεν τα πολυκαταφέρνω, αλλά σαν ενασχόληση είναι δημιουργική και όμορφη, όπως η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική!
    Καλή Κυριακή και καλή βδομάδα Pansofix! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ομορφα τα γλαστράκια σου, ωραιότατα και τα γλυκάκια σου, εεε... κάπως θα μετριάσανε την πίκρα πιστεύω;-)
    Να έχεις μιαν όμορφη Κυριακή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ αποφάσισα να μην ξανασχεδιάσω εκ των προτέρων τίποτα.Είχα κανονίσει να πάω στο εξοχικό για Σ/Κ και μία φοβερή φαρυγγίτιδα με πυρετό με κράτησε στο κρεββάτι.Ακόμα δεν μπορώ να μιλήσω.΄Οσο για σένα, τι κι αν δεν πήγες στην έκθεση.΄Εφτιαξες μια μικρή στο σπίτι σου.Συγχαρητήρια.Εκθέσεις θα υπάρξουν και άλλες εσύ να είσαι καλά.Θα σου κλέψω ένα μανιταράκι γιατί και εμένα μου ήρθε υπογλυκαιμία.Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν είναι να κανονίζεις τίποτα!!! Τον τελευταίο καιρό όποτε παίρνω άδεια κάτι πάει στραβά. Εδώ και ένα μήνα κανόνιζα να πάρω άδεια αυτή την εβδομάδα και να πάμε οικογενειακώς στην αδερφή μου στην Ζάκυνθο, όμως η μικρή Χαρά είχε άλλα σχέδια , έχει ψηθεί στον πυρετό!!!!
    Ελπίζω να τα κατάφερες σήμερα!!!
    Όμορφες οι γλάστρες σου και ζηλευτά τα γλυκάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι μου θύμισες με την ανθοκομικη...

    λατρεύω τις γλάστρες σου

    καλημερούδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η καλυτερη μου να τρεχω στα θερμοκηπια και στις εκθεσεις αλλα εμας εδω ειναι τελος Μαιου λιγακι αργα!!! ηδη εχουμε κανει κηπους και μπαλκονια!!!

    οι γλαστρες πανεμορφες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ-ΥΓΕΙΑ- ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σημασία έχει ότι βρήκες τον τρόπο να περάσεις δημιουργικά και όμορφα παρά τις αναποδιές
    Και γλυκάκι εεεε σούπερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλομεγαλωτα τα λουλουδακια σου,θα μοσχομυρισει το μπαλκονι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μύρισα τα λουλούδια σου και κατέφτασα! Φυσικά δεν μπόρεσα να αντισταθώ στα παστάκια σου οπότε κεράστικα και εγω! Καλημέρα Πανσοφίξ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή