Is Everybody In? Is Everybody In? The Ceremony Is About To Begin!!!

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΑ!!!

Τόσες μέρες απούσα...και σήμερα δηλώνω παρόν. Δεν είχα πάει σε τόπους μακρινούς και ονειρεμένους εδώ ήμουν στη ρουτίνα της καθημερινότητας, η οποία ενίοτε σε συνεπαίρνει λίγο περισσότερο απ ότι συνήθως. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην δική μου την περίπτωση. Βέβαια είναι αρκετές μέρες τώρα που ανοίγω τον υπολογιστή, μπαίνω στο blog μου (διαβάζω ανελλιπώς βέβαια τα αγαπημένα μου blogs), πατάω νέα ανάρτηση και κάθομαι μπροστά από την κενή σελίδα κοιτώντας τη, λες και θα γραφτεί ως δια μαγείας ό, τι έχω στο μυαλό μου, στην οθόνη. 

Βέβαια για να σας πω την αλήθεια αν κατά μαγικό τρόπο γινόταν copy-paste του μυαλού στον υπολογιστή θα επικρατούσε χάος ή καλύτερα το αδιαχώρητο. Η μία σκέψη θα γινόταν θύμα της άλλης σε ένα δρόμο με πολύ κίνηση, καμμένα φανάρια και τροχονόμο πουθενά. Τελοσπάντων, η ειλικρίνεια είναι λένε η καλύτερη όλων...έτσι είπα να γράψω ό, τι έχω στο μυαλό μου ακριβώς. Γιατί έτσι όπως το βλέπω στο προσεχές μέλλον δεν υπάρχει άλλη δίοδος για να ξεκολλήσω και να γράψω. Βέβαια αυτό λίγο στην πορεία άλλαξε καθώς η φίλη Mantarini με κάλεσε σε ένα παιχνίδι μυστικών και έτσι να μαι λοιπόν με τα 7 μυστικά μου!
  1.  Ένα φοβερό και επτασφράγιστο μυστικό είναι πως κάποια βράδια, που τελευταία τώρα που το καλοσκέφτομαι αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά, με πιάνει μια ακατανίκητη λιγουρίτσα για να καταστρέψω τα πάντα στο ψυγείο αλλά και σε κάθε ντουλάπι της κουζίνας. Μπορεί να φάω ελάχιστα μέσα στη μέρα αλλά το βράδυ τις περασμένες ώρες εκεί που κοιμάμαι αμέριμνη, ξυπνάω από αυτή την ακατανίκητη λαχτάρα για φαγάκι και λιχουδιές.
  2. Έχω μια τρέλα με το χώρο μου, ο οποίος θέλω να είναι αδιαλείπτως σε τάξη...ειδάλλως είμαι ικανή να το σκέφτομαι ώρες επί ωρών μέχρι εν τέλει να τον τακτοποιήσω.
  3. Έχω μία λατρεία και δεν ξέρω τι άλλη λέξη να βρω για την ομάδα μου...(Αρειανάρα μια ζωή) και είναι κάτι μοναδικό. Είμαι εκεί είτε ως φυσική παρουσία είτε από την τηλεόραση κάθε φορά που παίζει και καρδιοχτυπώ.
  4. Λατρεύω τα γλυκά και τις σοκολάτες σε βαθμό κακουργήματος.
  5. Όταν ήμουν μικρή καθόμουν πάνω από το κεφάλι της γιαγιάς μου και με φοβερή μαεστρία (όχι που να το παινευτώ) της έβγαζα τις φουρκέτες από τον κότσο και τις κάρφωνα στις γλάστρες χωρίς να πάρει μυρωδιά...ήταν το παιχνίδι μας και το μυστικό μας
  6.  Έχω οδηγήσει μηχανάκι σε αλάνα (το παπάκι το είχε μία φίλη μου στο πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο) και 10 δευτερόλεπτα αργότερα είχα τσακιστεί...ευτυχώς χέρια και πόδια οπότε καμουφλαρίστηκα γιατί η μαμά μου θα με είχε τρελάνει.
  7. Η Κεφαλλονιά είναι το νησί μου. Δεν κατάγομαι από εκεί από τεχνικής φύσεως αλλά είναι το μέρος μου, εκεί που μου αρέσει, εκεί που θέλω να πηγαίνω όταν ξεφεύγω...και πολλά ακόμη.

Αυτά είναι ένα πολύ μικρό μέρος από τα μυστικά μου (τουλάχιστον αυτά που μπορώ να μοιραστώ). Τώρα πρέπει να καλέσω άλλους εφτά για να μοιραστούν αν θέλουν 7 μυστικά τους. Λοιπόν καλώ τις:

Καλό μας μήνα λοιπόν (αν και λίγο ετεροχρονισμένα)...και εις το επανιδείν!

14 σχόλια:

  1. pansofix
    γεια σου και καλό μήνα! Σ'ευχαριστώ για την πρόσκληση!
    Είχα συμμετάσχει στην ...αποκάλυψη 7 μυστικών πριν 1 μήνα περίπου! Θα βρεις τα δικά μου μυστικά εδώ: http://crispy-somelikeitcrisp.blogspot.com/2011/02/whats-up-doc.html
    Παρεμπιπτόντως , το Νο.7 , αυτό με το μηχανάκι, το είχα πάθει κι εγώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανσοφίξ, τα δικά μου μυστικά θα τα βρεις εδώ

    http://free-to-spin.blogspot.com/2011/02/blog-post.html

    Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση!!! Το έχεις κάνει πολύ όμορφο το μπλογκ σου με αυτό το layout!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανσοφίξ μου όσες φορές έχω περάσει τέτοια κρίση σαν και αυτή που περιγράφεις στην αρχή τελικά κάτι καλό βγήκε!
    Για τα μυστικά σου, σου υπόσχομαι ότι ...δεν θα τα πω πουθενά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!
    ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΧΑΡΑ!!
    ΣΕ ΦΙΛΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλησπερουδια σοκολατομανιακη!!!(κι εγω το ιδιο ειμαι!)
    σε ευχαριστω για την προκληση!!!!
    καλες αποκριες και καλη σαρακοστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ πολύ που δέχτηκες την πρόσκληση!! φιλιά πολλααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ πάλι (άσχετο αλλά επίκαιρο) πέρασα να ευχηθώ καλό τριήμερο και καλή Καθαρά Δευτέρα, μια και θα λείψω για λίγες μέρες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εντάξει λοιπόν θα στα αποκαλύψω τα μυστικά μου, σε λίγες μέρες.... να υπάρχει και αναμονή κοινού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΑ.
    ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αχαχαχα η σκανταλιά στη γιαγιά όλα τα λεφτά :)))

    Καλή Σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλα που μου το θυμισες

    εχω κι εγω να αναφερω τα μυστικα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή