Is Everybody In? Is Everybody In? The Ceremony Is About To Begin!!!

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...???

"Η κουλτουρα μας είναι αυτή του άδειου βάζου.
Το συμβόλαιο του γάμου μας νοιάζει πιο πολυ από την αγάπη,
η κηδεία πιο πολύ από το θάνατο,
τα ρουχα πιο πολυ από το σώμα,
η μαζα πιο πολυ απο τους θεους."

Eduardo Galeano



Είναι πράγματι αξιοθαύμαστη η ευκολία με την οποια μπορουμε να βλέπουμε το ενα δέντρο ως όλο το δάσος, ενω παραλληλα να απομονώνουμε την ύπαρξη ενος δάσους σε ένα μοναχα δεντράκι. Αλλα προς αιτιολήγηση του αναιτιολόγητου; αυτή η οπτική είναι ελαφρως πιο εύκολη και δίνει και σε πολλά άφεση αμαρτιών...μεγάλο πράγμα στις μέρες μας!

12 σχόλια:

  1. Δεν θα ήταν πρέπον να σχολιάσω το οτιδήποτε σε αυτές τις τόσο σωστές κουβέντες του Γκαλεάνο.
    Ωστόσο, μπορώ να σου ευχηθώ καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι ακριβώς!
    Καλή μας Κυριακή

    http://mononai.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με μια ανάρτηση τοσοδούλα κατάφερες να θίξεις ένα σοβαρό θέμα, μια ιδελογία θα τολμήσω να πω (!) και να με κάνεις να ανοίξω μια συζήτηση τεράαααστια με τον άτυχο που βρέθηκε αυτή την ώρα κοντά μου!
    Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλοσοφημένα πολύ τα λόγια του Γκαλεάνο. Όμως ο "άνθρωπος" σήμερα έχει καταφέρει να τα προσπερνά χωρίς να τα αγγίζει. Μια αλήθεια δυστυχώς.
    Χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω.
    Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ αληθινα λογια!!!!Πέρασα οπως κάνω παντα στους φιλους για ν αφησω τις ευχες μου.Πασχαλινες δεχτείτε ευχες απο την καρδια βγαλμένες,ολες οι μέρες της ζωής σας να είναι αναστημένες.Καλη Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!
    ░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆Απολυθηκα και ξαναγυρισα στη γειτονια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λίγο πριν τη μεγάλη πορεία προς τη σούβλα θα ήθελα να ευχηθώ καλή Ανάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ♫══♫══♫══♫ ♫══♫══♫══♫ ♫══♫══♫══♫ ♫═.♫══♫══♫══♫ (●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)Καιρο ειχα να περασω απο τη μπλοκογειτονια ,αλλα τωρα ηρθα αφηνοντας τις καλυτερες ευχες μου για ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!Να εισαι παντα καλα και να βρισκω ανοιχτο το σπιτικο σου!!♫══♫══♫══♫ ♫══♫══♫══♫ ♫══♫══♫══♫ ♫═.♫══♫══♫══♫ (●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το τι πραγματικά έχει σημασία εξαρτάται από τις αλήθειες ή τα ψέματα που κρύβει μέσα του ο καθένας μας και το πως ανταπεξέρχεται ζώντας με αυτά!
    Χρόνια πολλά Σοφία μου για την ονομαστική σου εορτή! Πάντα να βρίσκεις εμπρός σου τις αλήθειες που ζητάς αλλά και κάθε καλό που θα σε κάνει να νιώθεις αληθινός άνθρωπος!
    Φιλιά, καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή