Is Everybody In? Is Everybody In? The Ceremony Is About To Begin!!!

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΑΜ Ι ΒΑCK TO BLOGGING...???

Ποιός ξέρει? Εγώ οχι σίγουρα. Ωστόσο η αρχή έγινε...και λένε οτι είναι και το ήμισυ του παντώς... Πάντως είμαι πίσω...Άφησα τα ξένα...και ο χρόνος θα δείξει αν εγω και το ιστολόγιο μου θα ξαναγίνουμε κολλητάρια όπως παλιά...



Υ. Γ.: Πάντως τώρα που γράφω έστω και αυτό...ομολογώ οτι μου έλειψε!!!

9 σχόλια:

  1. και σ'εμάς εσύυυ :))
    καλωσόρισεεες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοφία, χαίρομαι που ξαναβλέπω κείμενό σου στην οθόνη μου, ας είναι και μικρό. Θα έλθουν και τα μεγαλύτερα! Όσο για την σχέση ανάμεσα σε σένα και το μπλόγκ σου, νομίζω ότι πάντα κατά βάθος ήταν, είναι και θα είναι οι καλύτερες! Απλώς όπως όλες οι "έντονες" σχέσεις, χρειάζονται που και που, λίγο χρόνο ανάπαυλας! Εις το επανιδείν λοιπόν και σύντομα, γιατί μας έλειψες.
    Καλό Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πού είσαι καλή μου!! πω πω!!! χάθηκες... νάσαι καλά!! και σιγά σιγά.. θα τα λέμε!!! χάρηκα που είσαι και πάλι εδώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειχα πολυ καιρο να ερθω απο εδω λογω στρατου.Δεν ξεχνώ ποτέ τους μπλοκόφιλους και ετσι περνάω σήμερα για ν αφησω πολλές ευχες για εναν ομορφο μηνα.Καλο καλοκαιρι να περάσεις * • ♫ ♫ ♫ • *** • ♫ ♫ ♫ • ***ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Χαιρομαι που εισαι εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή χρονιά, Σοφία!! Το 2014, να είναι η χρονιά που θα πραγματοποιηθούν τα πιο όμορφά σου όνειρα! Να έχεις Υγεία και να χαίρεσαι τους αγαπημένους σου!!
    Ελπίζω να δούμε σύντομα νέα σου ανάρτηση.
    Καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mgm slot machines at Wynn/Encore - JMT Hub
    Find your ideal 논산 출장마사지 Vegas buffet 창원 출장샵 or get-together with friends. From Asian and 광명 출장마사지 Japanese cuisine to European cuisine and 시흥 출장안마 a wide variety of 논산 출장마사지 drinks, the Wynn Las

    ΑπάντησηΔιαγραφή