Is Everybody In? Is Everybody In? The Ceremony Is About To Begin!!!

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ...

Τελικά όταν όντως ηρεμούμε έρχονται τα καλύτερα και ενίοτε τα πιο αισιόδοξα. Το διαπίστωσα το φετινό καλοκαίρι και από την καλή και από την ανάποδη. Και από την πλευρά της μη ηρεμίας αλλά και από την πλευρά της γαλήνιας σκέψης που σου προσφέρει μια βαθιά ανάσα και η επακολόλουθη διαπίστωση πως με ηρεμία...όλα καλά θα πάνε. Και έτσι και έγινε λοιπόν.


Το καλοκαίρι ήταν φανταστικό. Οι μέρες στην Κεφαλλονιά πέρασαν σα νεράκι. Με μισή καρδιά έφυγα αλλά με γεμάτη καρδιά από απίστευτες στιγμές. Το φετινό ημερολόγιο παραλίας ήταν...ήταν...ένα πολύ ενδιαφέρον και σχεδόν μαγικό ταξίδι και τώρα που γύρισα θα ενσωματωθεί στο γενικότερο ημερολόγιο του καλοκαιριού που υπήρξε ίσως το πιο περίεργο, ιδιαίτερο, γεμάτο και ενδιαφέρον καλοκαίρι των τελευταίων πολλών χρόνων...Μέσα σε αυτό το καλοκαίρι είδα, άκουσα, έζησα πολλά και επανεκτίμησα αρκετά...κάνοντας για τρίτη φορά σε διάστημα 2 περίπου χρόνων στροφή 180 μοίρες...με κατεύθυνση όλα αυτά που αποτελούν τις φετινές καλοκαιρινές εμπειρίες.

Υ. Γ.1: Πως γίνεται κάθε φορά στην Κεφαλλονιά να πηγαίνω και να γυρνάω άλλος άνθρωπος....για μένα αυτό το νησί τείνει να αποδειχθεί μαγικό...
Υ. Γ.2: Παραμύθια...κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχουν..σε πείσμα τους και επειδή κάποιους από μας, μας μάθανε να πιστεύουμε σε τέτοια μαγικά κατασκευάσματα...τα παραμύθια υπάρχουν!!!

8 σχόλια:

  1. Από το χρώμα της παραλίας μάντεψα Ιόνιο! Και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοφία, φαίνεται ότι σε καλούν οι ρίζες σου!! Αυτές τις κουβαλάμε πάντα μέσα μας. Σου το λέω εξ ιδίας πείρας!! Φέτος βρεθήκαμε για λιγο στην παραλία του Πόρου στην Κεφαλλονιά, όπου απολαύσαμε ένα εκπληκτικό μπάνιο, από τα ωραιότερα του φετινού καλοκαιριού. Το ίδιο και στην Ιθάκη, την οποία επισκευθήκαμε για πρώτη φορά και μας κέρδισε αμέσως!
    Διαβάζοντας την ανάρτησή σου, καταλαβαίνω ότι είναι περίοδος αποφάσεων, σημαντικών ίσως, για σένα. Εύχομαι το καλύτερο, αυτό που θα σε οδηγήσει εκεί που στοχεύεις. Τουλάχιστον πέρασες καλά στο νησί!! Να περνάς πάντα καλά.
    Καλή σου ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύχομαι έναν εξ' ίσου χαρούμενο χειμώνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τέλειο καλοκαίρι , προμηνύει όμορφο χειμώνα...

    φιλιάααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σου εύχομαι πολλές κεφαλλονιές με κρυστάλλινο μυαλό και καθαρή καρδιά και ελαφριά ψυχή. Την καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ www.radiopoint.gr
    ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΜΕ ΝΕΟ SITE ΚΑΙ ΠΟΛΥ NON STOP ΜΟΥΣΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να είσαι καλά Σοφία καλό χειμώνα να περάσεις και οι καλές στιγμές του καλοκαιριού θα ξανάρθουν φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πόσο καλά πέρασες φαίνεται και το νιώθεις διαβάζοντάς σε...... συνέχισε το πρόγραμμα και το χειμώνα... ακόμη και με ταξιδιωτικές σκέψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή