Is Everybody In? Is Everybody In? The Ceremony Is About To Begin!!!

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ!!!

Σήμερα έχει γενέθλια ο πατέρας μου...Και τι μ' αυτό θα πει κάποιος. Έλα ντε. Γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας πολλές φορές ξεχνώντας τη σημειολογία αυτής της επετείου. Λίγους μήνες πριν στα δικά μου γενέθλια το Γενάρη, (εδώ), είχα αναφερθεί στο γενέθλιο εορτασμό και στο τι σηματοδοτεί για μένα.

Προσωπικά εδώ και αρκετά χρόνια για μένα τα γενέθλια συμβολίζουν την ετήσια αφορμή που σου δίνει η ζωή για διαπιστώσεις, δηλαδή, οριοθετούν μια νοητή γραμμή, κάτι σαν εφαλτήριο, για επαναπροσδιορισμό πάσης φύσεως.

Οπότε σήμερα που εορτάζει ο πατέρας μου πιάσαμε μια τέτοια τηλεφωνική συζήτηση, η οποία δεν ξέρω κατά πόσο οδήγησε κάπου διότι πάλι καταλήξαμε στο ότι είμαι ένα "περίεργο, τρελούτσικο και αγαπημένο παιδί"...αυτά είναι τα λόγια του πατέρα...

Και επειδή αυτή την περίοδο ο πατέρας μου λείπει ταξίδι για δουλειές...το δώρο μου του είπα να το αναζητήσει εδώ...στο παρόν ταπεινό, παράλογο και τρελό ιστολόγιο...και είναι τα λόγια του πολύ αγαπημένου του Σαίξπηρ...

"Αυτό που αξίζει περισσότερο, σε οποιεσδήποτε σχέσεις, είναι όχι εκείνο που παίρνεις, αλλά εκείνο που δίνεις. Τα πλούσια δώρα γίνονται φτωχά, όταν αυτός που τα προσφέρει αποδειχθεί αγενής."

Υ. Γ. 1: Χρόνια Καλά πατέρα! Καλά και πολλά!

Υ. Γ. 2: Sting...μετά τους Doors και τον Gallagher είναι η αδυναμία του...

4 σχόλια:

  1. Χμμ, πιστεύω πως δεν υπάρχει το δώσε χωρίς το πάρε, γιατί ακόμα κι όταν δίνεις σε κάποιον άλλον χωρίς αυτός να σου προσφέρει αντάλλαγμα, ο εαυτός σου παίρνει την ικανοποίηση του: "είμαι καλός, είμαι γενναιόδωρος, κτλ".

    Όσο για τα χρόνια πολλά, τα καλά είναι προτιμότερα αν και το πιθανότερο είναι να θέλεις για αρκετό καιρό ακόμα τον πατέρα σου δίπλα σου, οπότε να τον χαίρεσαι σου εύχομαι, ποσοτικά & ποιοτικά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηρθε ο καιρος να σας αφησω για λιγο για το καλοκαιρι.Φορεστε το ομορφο χαμογελό σας και πάρτε μαζι την ομορφότερη διάθεση οπου και αν πάτε.Ας διώξουμε για λίγο τα πράγματα που μας στενοχωρούν και ας απολαυσουμε ένα ησυχο καλοκαίρι.ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΩ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΟΥ!!!!
    Nα τον χαιρεσαι και να τον εχεις για πολλα χρονια μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοφια να χαιρεσαι τον πατερα σου αλλα και ολους αυτους που αγαπας.Διακρινω μια ιδιαιτερα τρυφερη σχεση με τον πατερα σου και ειναι νομιζω απολυτα φυσιολογικο.Φυλλαξε την σαν θησαυρο,η γονεικη αγαπη ειναι μοναδικα ανιδιοτελης,ειναι η μονη που δινει χωρις να εχει απαιτηση να παρει,ειναι αγαπη χωρις τελος, διχως συνορα και το μεγεθος της δεν μπορει να μετρηθει με ανθρωπινα μετρα!!Ειναι αγαπη ακατανοητη πολλες φορες για τα παιδια ,αμετρητα αγνη και ανυπολογιστα ακριβη!Φιλια πολλα,πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τον χαίρεσαι τον μπαμπά σου Σοφία μου!
    Πάρα πολύ όμορφα τα λόγια που του αφιέρωσες!
    Επίσης να σου πω ότι βρίσκω τις μουσικές του προτιμήσεις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή