Is Everybody In? Is Everybody In? The Ceremony Is About To Begin!!!

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

"ΒΡΕΧΕΙ" ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

Και επίσημα έχουμε μουχλιάσει...Στο Λονδίνο από το περασμένο Σάββατο βρέχει σχεδόν αδιαλείπτως...Ελάχιστες είναι οι ώρες που μέσα στη μέρα δε βρέχει...Και όταν λέμε βρέχει, βρέχει! Πράγμα που δε βοηθά και ιδιαίτερα το κρύωμά μου, το οποίο εξακολουθεί ακάθεκτο από την προηγούμενη βδομάδα. Δε λέω, τη λατρεύω τη βροχή και πραγματικά το να περπατάς και να βρέχει είναι μοναδικό. Ενώ ουσιαστικά περπατάς απλά στη βροχή, νιώθεις οτι κάνεις κάτι ιδιαίτερο...αλλά με ρέγουλα διότι κλείσαμε βδομάδα με ασταμάτητη βροχή! Έζησα κιόλας αυτό που λένε πως αν στην Αγγλία αρχίσει να βρέχει δε σταματάει αλλά εντάξει φτάνει...μπαίνει και Μάιος...

Στα της επικαιρότητας, σε μια βδομάδα εκλογές...Κυριακή κοντή γιορτή...και σαν ευσυνείδητη πολίτης (λέμε τώρα) είπα να δω τι μπορώ να κάνω για να ψηφίσω και εγώ εστω και από εδώ...Πρώτη σκέψη να τηλεφωνήσω στην Πρεσβεία...Εσάς σας απάντησαν? Διότι εμένα όχι...Έχω συνδεθεί με Κάιρο και περιμένω... Δεν γνωρίζω καν αν μπορώ να ψηφίσω αλλά αν μπορώ θέλω να το κάνω γιατί δε θέλω να αφήσω την τύχη μου σε κανένα, Πάνο ή μη, καμμένο πολιτικό...Αλλά ποιός ξέρει αν θα βρει απάντηση το ερώτημα για την διαδικασια...???

Πάντως εδώ που το συζητούσα με κάτι Άγγλους...όλοι λίγο πολύ μου είπαν...τι σκας? το πολύ πολύ δεν ψηφίζεις σιγα...εμείς στις εκλογές πάμε για μπύρες...Τι θέλω και εγώ και μπλέκω σε τέτοιες συζητήσεις...την πήρα την απάντηση στα μούτρα από ένα λαό με πλήρη απαξίωση σε ότι έχει να κάνει με τα πολιτικά του δικαιώματα, γειώθηκα και ησύχασα...Μήπως να πάω και εγώ για μπύρα? Μην τους κατακρίνω κιόλας χωρίς να το έχω ζήσει...Τι λέω Σαββατιάτικα....!!!!???

Όπως και να έχει το σίγουρο είναι οτι Προφανώς μας κοροϊδεύουν για να πάρουν την ψήφο μας, Προφανώς κάνουν σα λυσσασμένοι για να πάρουν τα ηνία μιας χώρας χωρίς να έχουν καμία βιώσιμη προδιαγεγραμένη πορεία για τους πολίτες της και Προφανώς υπάρχουν άνθρωποι που έτσι ελαφρά τη καρδία θα πάνε να αφήσουν μία ψήφο λες και τους βαραίνει την τσέπη...

Ο ήρωας του Sir Arthur Conan Doyle, Σέρλοκ Χόλμς, συνήθιζε να λέει κατά τις ερευνες του οτι δεν υπάρχει τίποτα πιο απατηλό από το προφανές.




Υ. Γ.: Και κάτι που ταιριάζει τόσο με τον καιρό εδώ αλλά και λίγο με την εκλογική επικαιρότητα..."There´s a calm before the storm"...από C.C.R. (Creedence Clearwater Revival) - Have You Ever Seen The Rain?

5 σχόλια:

  1. Pansofix, καλό μεσημέρι. Πράγματι ο Σέρλοκ Χολμς, έχει δίκιο. Κάποιες φορές το προφανές, είναι απατηλό. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι λίγοι αυτοί, που νιώθουν βαριά την ψήφο στην τσέπη τους. Οι περισσότεροι νομίζω, θα την νιώθουμε βαριά μέσα στο χέρι μας!!! Πριν πας για μπύρες, δεν πας μια βόλτα από την πρεσβεία πρώτα, μήπως και μάθεις πως μπορείς να ψηφίσεις; Και τέλος πάντων, όλο και κάποια παμπ θα υπάρχει εκεί κοντά για μια μπυροκατάνυξη!
    Βρέχει συνέχεια ε; Τι να γίνει; Λονδίνο είναι αυτό. Χθες άκουσα στο δελτίο καιρού, ότι το ίδιο
    καιρικό μοτίβο, θα συνεχιστεί και την άλλη εβδομάδα.
    Τα τραγούδια που έχεις στην ανάρτηση, είναι από τα πιο αγαπημένα. All they are is dust in the wind.
    Καλό Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σίγουρο είναι πως θα κάνουν νοθεία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οχι αλλη βροχη επισης παρακαλω!και για να το λεω εγω που τη λατρευω...νομιζω κανεις πουθενα στον κοσμο δεν εχει σωστη προταση γι'αυτο το χαος που δημιουργησαν,το θεμα ειναι να ξεφορτωθουμε αυτους που το ψηφισαν κιολας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκέψου εμένα που αντιπαθώ φοβερά την βροχή, δεν την αντέχω με τίποτα.
    Να σου πω, για ένα διάστημα έλεγα να πάω κι εγώ την μέρα των εκλογών για ... μπύρες.
    Οσο περνάει ο καιρός, νοιώθω όλο και περισσότερο ότι πρέπει να είμαι εκεί εκείνη την μέρα.
    Αν και - δεν ξέρω - πιστεύω πως τα αποτελέσμα θα μας έρθουν έτοιμα.
    Φιλιά, καλό ΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή σου μέρα!
    Βροχή και σκέψεις απαισιόδοξες πάνε παρέα!
    Όντας μακριά, δεν προβληματίζομαι για το αποτέλεσμα, γιατί με όλα αυτά που γίνονται είναι σαν να ζαναζεί η Ελλάδα την εποχή μετά την Επανάσταση το 1821! Ό τι διάβαζα και δίδασκα το ζω τώρα live!
    Όλα γίνονται "χωρίς συναίσθησιν, χωρίς αιδώ" που λέει και ο ποιητής.
    Σαν να έχουμε χάσει το τραίνο εδώ και δεκαετίες!
    Υπάρχει κάτι αισιόδοξο; Πέρα από τα ωραία λόγια που ακούμε και διαβάζουμε, περί σωτηρίας μας, υπάρχει μια πραγματικότητα που αγνοούμε, γιατί δεν μας αφήνουν να τη μάθουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή