Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget
Is Everybody In? Is Everybody In? The Ceremony Is About To Begin!!!

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011

ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΟΥΙΖ!!!

Επέστρεψα για λίγο αλλά δε βρήκα το κουράγιο να ανοίξω καν τον υπολογιστή αν και εν τέλει το έκανα αλλά για πολύ λίγο. Τελοσπάντων, έχω συλλέξει για σας πολύ όμορφες εικόνες και γεύσεις από εκεί που πήγα και ειλικρινά μόλις επιστρέψω και από αυτό το μικρό πεμπτοπαρασκευοσαββατοκυριακάτικο ταξιδάκι θα επανέλθω με ντοκουμέντα! Όπως είπα και στην προηγούμενη ανάρτηση για όσους φεύγετε καλό ταξίδι αλλά και σε όσους μένετε, να τα περάσετε όσο πιο φανταστικά μπορείτε. Κλείνω με μια εικόνα, η οποία ισούται με χίλιες λέξεις...
Λατρεμένος Μύρτος
Υ. Γ.: Και ένα κουίζ-πρόδρομο της επόμενης ανάρτησης...Οι παρακάτω φωτογραφίες μαντεύετε από ποιο μέρος της Ελλάδας είναι?




Εις το επανιδείν σε λίγες μέρες......

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011

ΠΡΩΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ!!!

Τρέχω από χθες πανικόβλητη να μαζέψω τα πράγματα μου για την πρώτη καλοκαιρινή εξόρμηση...Δε θυμάμαι που έβαλα οτιδήποτε καλοκαιρινό από πέρσι και έχω κάνει ήδη τρεις επισκέψεις στα Jumbo για ανεφοδιασμό!!! Τη συγκεκριμένη στιγμή μεταξύ του πανικού σκέφτηκα πως δε μπορώ να φύγω έτσι χωρίς κανένα σημείο ζωής και χωρίς καλοκαιρινές ευχές σε όλους τους blogoφίλους.
Θα σας πω λεπτομέρειες με  την επιστροφή και εικόνες και απ' όλα. Για την ώρα εύχομαι σε όλους καλές βουτιές για όσους τυχερούς φύγουν και καλό κουράγιο σε όσους μένουν. Πολλά καλοκαιρινά φιλιά και τα λέμε πάλι σε λίγες μέρες!!!



Εφυγα.....!!!!! Γιούπιιιι!!!

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Σήμερα το μενού περιλαμβάνει μια απολαυστική πίτα. Κλασική, παραδοσιακή και γευστική. Τυρόπιτα με σιμιγδάλι. Τη συνταγή της βρήκα από την εφημερίδα Έθνος και όποτε την έχω φτιάξει το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο καθότι η συγκεκριμένη συνταγή είναι πανεύκολη.


ΥΛΙΚΑ:
  • 1 πακέτο φύλλο χωριάτικο
  • 500 γρ. φέτα θρυμματισμένη σε χοντρά κομμάτια
  • 3 κουτ. σούπας σιμιγδάλι χοντρό
  • 8 αβγά χτυπημένα
  • 250 γρ. βούτυρο λιωμένο
  • πιπέρι
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Ανακατεύουμε σε μπολ το τυρί, τα αβγά, το σιμιγδάλι και το πιπέρι. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε κάτω το πρώτο φύλλο. Το βουτυρώνουμε και απλώνουμε λίγο από το μείγμα. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία φύλλο φύλλο μέχρι να τελειώσει η γέμιση. Χαράζουμε την πίτα, βουτυρώνουμε καλά την επιφάνεια, τη ραντίζουμε με νερό και την ψήνουμε στους 180°C σε προθερμασμένο φούρνο για μία ώρα.